Publisert Legg igjen en kommentar

Utstilling, nye leker og kvalitetsmat!

Utstillingen.

Helgen i uke 40 var vi så heldig å få være sponsor for Norsk Retriever klubb avd konsgsvinger og omegn. Vi fikk mye besøk i vår stand og traff mange hyggelige mennesker. Mange var oppriktig interessert i pro-nutrition Flatazor. Vi vil få gratulere vinnerne med plasseringene.

Leke

Detter er en fantastisk artig leke, igjen fra KONG. Her fyller du i med godsaker og lar hunden din få jobbe og kose seg en stund for seg selv. KONG er en amerikanske produsent av kvalitets leker til hund. Vi kommer til å presentere flere leker fra dem i tiden som kommer. De har leker som er veldig fine for hund,men også artig for oss tobeint å observere.

Du kan kjøpe den i vår nettbutikk her:

https://dindyrebutikk.no/product/stuff-a-kong-small

Hundemat

Pro-Nutrition Flatazor lam/ris

Som importør av det velkjente merket Flatazor ønsker denne uken å trekke fram en av våre bestselger. Det er et godt fôr med rene råvarer. Det viser seg å ha en veldig god effekt på hud og pels og ikke minst for mage og fordøyelse. Gode ingredienser sørger for et godt opptak av maten og god ernæring for hunden.

HYPOALLERGEN (uten hvete og soya)
Bruk av ikke-allergifremkallende (uten hvete og soya) og høyt fordøyelige ingredienser (avskoldet havre, lam og ris) bidrar det til riktig fordøyelsesfunksjon og til å begrense allergirisiko.

Gå gjerne inn i vår nettbutikk og handle den https://dindyrebutikk.no/product/prestige-sensible-lam-ris/

Ha en fantastisk helg !

Legg igjen en kommentar